Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Sodyum
- 17.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Crema diplomatica
30 phút
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 phút
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta mimosa
1h 5min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Bignè al cioccolato
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min