Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
veya 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas rostizadas TM6
1小时 15 分钟
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Yakimeshi vegetariano
35min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Puré de papa y poro
40min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Spaghetti alla putanesca
40min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50min
Ravioles a la napolitana
50min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Bowl de arroz con salmón fresco
40min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min