Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
veya 30 g de vinagre blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Filete a la pimienta
20 min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Camarones al ajillo
25 min
El mejor pavo navideño
4h 40min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Camarones al ajillo
35min
Puré de papa
50min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h