Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1247.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Ziti con ragù alla napoletana
1hod. 30min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Babà napoletano
3h
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Roccocò
2h
Pastiera
15 godz.
Baccalà alla livornese
35min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Riso e verze
1 Std. 10 Min