Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
170
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
veya 170 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 130 - 150 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 70 - 90 g de céleri branche, coupé en tronçons (0.5-1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 171 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 dk
Rissoler 200 g de courgettes
20 min