Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
veya 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln, mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Rouladen
3h 30 min.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 Std.
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4u. 15min
Bratenpaste
3 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 godz.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4u.