Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 25.2 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 1141.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Seadas
1h 5min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Zuppa di muscoli
45min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Pardulas
8h 40 min
Zeppole sarde
3u.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Papassini sardi
8h 45min
Fregola con le seppie
40min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di salsiccia
1h 15min