Uyumlu sürümler
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 1143 mg
Alternatif tarifler
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
German Brunch
Değerlendirme yok
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1sa 20 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1sa
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8hod. 45min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min