Uyumlu sürümler
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 1143 mg
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5u. 30min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min
Chicken with Peppers and Rice
1h