Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de arroz de grano redondo
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 200 g de judías verdes planas frescas en trozos de 3 cm
- 80 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 400 g de conejo en trozos de 3-4 cm
- 300 g de sepia en trozos de 3 cm
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito estilo casero
-
100
g de garrofón fresco
veya 100 g de garrofón congelado -
800
g de caldo de pollo
veya 800 g de agua - 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario (isteğe bağlı)
- 1 pellizco de romero seco
- 12 mejillones frescos limpios (aprox. 400 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
150
g de gambas arroceras crudas
veya 6 cigalas enteras crudas pequeñas - 1 limón cortado en 6 gajos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2458 kJ / 588 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Karbonhidrat
- 61.9 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 808.2 mg
Alternatif tarifler
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1h
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 min
Macarrones boloñesa
40 min
Arroz a la cubana
40 min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 min
Paella
1 godz. 10 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Paella de pollo y marisco XXL
1h
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Paella de marisco
50 min