Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di cipolla
- 80 g di burro a tocchetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di Fontina a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3122.1 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 41.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 640.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla monzese
35min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min