Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di cipolla
- 80 g di burro a tocchetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di Fontina a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3122.1 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 41.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 640.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto timo e toma
35min
Risotto al Barolo
30 min
Polenta al formaggio
1 godz.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min