Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 16.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla parmigiana
30 λεπτ.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 λεπτ.
Risotto alla milanese
30 λεπτ.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 λεπτ.
Pancotto
30 λεπτ.
Farfalle alle olive e mozzarella
30 λεπτ.
Riso e porri
30 λεπτ.
Risotto finocchi e zafferano
30 λεπτ.
Minestra di semolino
30 λεπτ.
Risotto ai quattro formaggi
40 λεπτ.
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 λεπτ.
Risotto con salsiccia e piselli
40 λεπτ.