Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 16.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risi e bisi
40min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Risotto alla monzese
35 min
Gnocchi di polenta
25 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Pancotto
30 min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Riso e porri
30 min
Pizzoccheri
50min