Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di mollica di pane raffermo
- 40 g di latte
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 50 g di cipolle a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di salsiccia cruda, sgranata
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Polpette al sugo
45 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1u.
Polpettone di purè di patate e carne
1u.
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Svizzere classiche
35 min
Polpette di pollo
25min
Polpettone classico
1u. 15min
Polpette classiche
1u.
Scaloppine alla pizzaiola
25min