Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 carciofi, mondati e a fettine sottili
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
veya 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g bottarga grattugiata
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min.
Polpo al vino rosso
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55 min.
Fusilli, carciofi e cacio
40 min.
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Polpo in rosso
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min.
Risotto gamberi e carciofi
30 min.
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucca e porcini
45min