Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 93.8 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1616.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Zelten
2 Std. 55 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchetti de gris
30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Salsa bolzanina
15 dk
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Tortel di patate
40min