Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Mornay
20min
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
45 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5óra
Crumble ai marron glacé
45 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10hod. 40min
Sformatini al cotechino
30min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40min