Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sushi di pollo
1 Std. 5 Min
Bomba di riso
55 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 godz.
Blinis con salmone
1sa
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 godz. 15 min
Torta di limone destrutturata
40 min
Monte bianco
1 Std. 5 Min
Flan ai quattro formaggi
1sa
Polpettine danesi
45 min
Meloncello
96sa
Mousse salmone e aneto
10 dk