Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane Roti
1 Std.
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Polka (pane francese)
5h
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min