Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Budino allo zafferano
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 550 g di latte intero
- 40 g di burro
Salsa ai lamponi
- 300 g di lamponi freschi
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate
- foglie di menta fresca, a piacere per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coulis di frutta
10 min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 godz. 15 min
Zabaione
15 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6h 30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Coulis di fragole
20 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min