Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 1 onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)
- 20 g sugar
- 400 g chopped tomatoes, canned
- 20 g tomato purée
- 100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
-
½
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- 30 g raw pine nuts
- 125 g small mozzarella balls, drained, cut in halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked masala fish
1h 15 min
Rainbow Salad
30 min
Balado Eggplant
Değerlendirme yok
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 Std.
Scrambled Tofu
20 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Potato gnocchi
1h 15 min
Omelette Sticks
30 min
Pasta alla Norma
50 min
Spaghetti Vongole
40 Min
Soy bolognese
40 Min