Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20 g
Kalori
2324 kJ /
551 kcal
Yağ
17 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
76 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Shrimp and Green Pea Pasta
40 dk
Sangria
10 dk
Asparagus and Ham Rotelle
40 dk
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1sa
Chawanmushi
1sa 15 dk
Roasted Sweet Potato Tart
2sa 10 dk
Pepper vinaigrette
5 dk
Mini Laxpuddings
1sa 10 dk
Creamy Pasta with Peas
25 dk
Couscous with Lamb and Vegetables
50 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1sa
Chinese Noodles with Vegetables
35 dk