Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
40min
Soupe au chou
45min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 Min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Soupe de blette
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min