Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Crème d'endive au colombo
30 dk
Soupe de laitue
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 dk
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 dk
Crème de chou-fleur
30 dk
Velouté de topinambour
45 dk
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de blette
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min