Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut, en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1sa 45 dk
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto végétarien
35min
Risotto aux céréales gourmandes
30 dk
Risotto au potiron
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Risotto chèvre-brocoli
45 dk
Risotto au potimarron
1h