Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine saumon-endive
10 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Verrine exotique
5 Min
Verrines "toutes vertes"
30 dk
Cocktail du printemps
5 Min
Punch de Noël
20 dk
Sabayon au cidre
15 min
Mystère au chocolat
8h 30min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 dk
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 dk