![Verrines bretonnes au lait ribot Verrines bretonnes au lait ribot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B56AA198-148F-49DF-8955-ECFFCE8EE6BA/Derivates/32b7c4f8c47e9396495de2bc1040cf3d8ffed9e9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Cocktail fraîcheur et douceur
5 Min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Risotto safrané à la pêche
40 min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 godz. 30 min
Liqueur kiba
30 min
Filet mignon de veau aux écorces d'oranges confites-purée betteraves-pommes de terre
1 godz. 15 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Minigratins à la grecque
20 min
Confiture de tomates aux épices
13 godz.
Verrine saumon-endive
10 Min