Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelbe Currypaste
20 min
Dukkah
20 min
Asia-Gewürzpaste
50 Min
Mayonnaise
5min
Mango-Chutney
1 godz.
Ghee - geklärte Butter
50 Min
Sweet Chilisauce
25 Min
Grüne Currypaste
25 Min
Sesampaste - Tahin
15min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Gurken-Relish
1hod. 30min