Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Senf, mittelscharf
25min
Grüne Currypaste
25min
Red Onion Whisky Marmelade
50min
Gewürzpaste Asia Style
1h
BBQ-Sauce
35 Min
Asia-Gewürzpaste
50min
Pulled Beef Marmelade
1h 25min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Cajun-Gewürz
10min
Gyros-Gewürzmischung
5 Min
Rauchige Whiskysauce
20min
Gelbe Currypaste
20min