Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di nocciola
- 1 - 2 spicchi di aglio, a metà
- 60 g di cipolla, a metà
- 40 g di burro, non salato
-
30
g di bacche di crespino (isteğe bağlı)
veya 30 g di albicocche secche, denocciolate, tritate finemente (isteğe bağlı) - 1 broccoli (circa 500 g)
- 250 g di riso per risotto
- 650 g di acqua
-
100
g di vino bianco
veya 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- pepe, macinato fresco
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - pepe, macinato fresco, per cospargere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto zucca e pancetta
25 min
Zuppa di zucca
35 min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Risotto alla milanese
30 min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1 Std.
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Curry di verdure
1 Std.
Pesto di basilico
10 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.