Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
veya ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
veya 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 dk
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3hod. 45min
Palatschinken
45 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 dk
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Staubzucker
5 dk
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.