Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
veya ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
veya 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Erdbeereis
5min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40 min.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Fiakergulasch
2h 15min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Staubzucker
5min
Reisfleisch
2h 20 phút
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min