Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
veya ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
veya 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Hühnersuppe mit Nudeln
50 分钟
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 分钟
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Reisfleisch
2h 20min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1小时 10 分钟
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 分钟
Staubzucker
5 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h