Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Rindslungenbraten (siehe Tipp)
- 200 g frische Champignons
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Butter
- 1 TL Tomatenmark
- 3 EL Rapsöl
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 200 g Wasser
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 10 g Maisstärke
- 100 g Sauerrahm
- 70 - 100 g Essiggurken, in Stücken, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2023 kJ / 484 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 757 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Coq au vin
3h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Kalbsrahmgulasch
1h
Fiakergulasch
2h 15min
Paprikahendl
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min