Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Champignoncremesuppe
20min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Blumenkohlsuppe
40min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Senfsüppchen
30 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Zwiebelsuppe
1 Std.
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 Min
Rucola Suppe
25 min