Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Gurkencremesuppe
25 Min
Gemüsesuppe bianco
35min
Radieschensuppe
25 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min
Radieschenblättersuppe
40 min
Endiviensalat-Suppe
35min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Kohlrabisuppe
30 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min