Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Radieschenblättersuppe
40min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min
Radieschensuppe
25min
Rucola Suppe
25min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1h 10min
Zwiebelsuppe
1h
Kohlrabisuppe
30min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Apfel-Creme-Suppe
30min