Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Hokkaidokürbis mit Schale, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Butter
- 80 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 5 Prisen Kräutersalz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 200 g Hühnerbrustfilet, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 200 g Äpfel, geachtelt, entkernt, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Minzeblättchen, frisch
- 1 EL Gojibeeren, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 235 mg
Alternatif tarifler
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Süßkartoffel-Grapefruit-Suppe
50 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 Min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 Min
Süßkartoffel-Cremesuppe mit Orange
30 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Süßkartoffel-Orangen-Suppe mit Lachs
40 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min