Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Suppengrün (Möhre, Sellerie, Porree, Petersilie), in Stücken
- 20 g Öl
- 100 g Schinkenwürfel (z.B. von Katenschinken)
- 250 g Rindergulasch, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Kartoffeln, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Rote Bete, in kleinen Würfeln
- 250 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Essig
- 1 TL Zucker
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Kreppel
1 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min