Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Suppengrün (Möhre, Sellerie, Porree, Petersilie), in Stücken
- 20 g Öl
- 100 g Schinkenwürfel (z.B. von Katenschinken)
- 250 g Rindergulasch, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Kartoffeln, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Rote Bete, in kleinen Würfeln
- 250 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Essig
- 1 TL Zucker
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2小时
Hackbällchen-Suppe
45min
Okroschka (Kalte Suppe)
1小时 10 分钟
Kreppel
1h
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Ucha - Fischsuppe
50 分钟
Oliviersalat
3h
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55 分钟