Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2591 kJ / 619 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 40.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 phút
Gratin di baccalà e besciamella
1h
Baccalà gratinato
50 phút
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà, patate e funghi
45 phút
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla livornese
35min