Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 360 g Mehl
- 180 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- 90 g Wasser
Füllung
- 25 g Sonnenblumenöl
- 1000 g Wasser
- 3 TL Salz
- 150 g Langkornreis
- 4 Eier, Zimmertemperatur (1 Ei verquirlt, zum Bestreichen)
- 250 g Schalotten
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Champignons
- 900 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, gehackt
Sauce
- 200 g Weißwein
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Petersilie, gehackt
- 4 Stängel Dill, gehackt
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2小时
Kreppel
1h
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1小时 10 分钟
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Ucha - Fischsuppe
50 分钟
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Oliviersalat
3h
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55 分钟