Uyumlu sürümler
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.95 g
- Karbonhidrat
- 0.78 g
- Yağ
- 25.03 g
- Lif
- 0.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1sa
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao con langostinos
1sa
Merluza a la koskera
45min
Bacalao Club Ranero
1sa
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Calamares a la americana
50 dk
Fumet de pescado y gambas
20 dk
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Buey de mar relleno a la provenzal
2sa
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min