Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 400 g Fenchel, in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 20 g Zucker
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Spritzer Crema di Balsamico
- 350 g Nudeln (z. B. Penne)
- 30 g Pinienkerne
- 1 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (Abtropfgew. 125 g), abgetropft, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine mit Kürbis-Sugo und Specktopping
40min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25 Min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 Min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Mangold-Gnocchi-Salat
25 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min