Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
- 50 g de sake
- 75 g de mirin
Brochetas
- 1 rodaja de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
- 2 cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 31.95 g
- Karbonhidrat
- 29.65 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.25 g
Alternatif tarifler
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Ternera teriyaki con arroz
1 Std. 40 Min
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1 Std.
Solomillo de atún marinado en miso
30 Min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Ceviche de salmón
10 Min
Bao buns de cerdo
2 Std.