Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de anacardos crudos (remojados previamente en agua durante 1 hora)
- 240 g de agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 10 g de jengibre fresco
- 2 dientes de ajo
- 750 g de tomate triturado en conserva
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (isteğe bağlı)
- ½ cucharadita de azúcar moreno (isteğe bağlı)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de garam masala
-
400 - 500
g de queso fresco de vaca cortado en rectángulos de 1-2 cm de grosor
veya 400 - 500 g de tofu firme - 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 4.59 g
- Yağ
- 28.34 g
- Lif
- 1.95 g
Alternatif tarifler
Pollo korma (India)
50min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Garam masala
5min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Curry indio de verduras
40min
Raita de pepino
10min
Té al estilo indio
10min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Sopa de miso
25min