Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 195.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 Std. 50 Min
Lammragout
1 godz.
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Kalbfleisch-Stifado
5hod. 35min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Slow Cooking Beef Madras
3h