Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 195.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Lamm Keema mit Erbsen
1hod.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Provenzialisches Lammragout
1ωρ. 40 λεπτ.
Orientalischer Lammeintopf
1h 10 min
Beef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.