Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4 Std. 30 Min
Putenbraten à l´orange
2 Std. 15 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Coq au vin
2 Std.
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Kalbfleisch-Stifado
5 godz. 35 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min