Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4 godz. 10 min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Fischbrühe
30min
Orientalische Hackbällchen
40min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30 min.
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min