Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Fleisch
- 550 - 600 g Sirloin-Steak, in dünnen Streifen (1 cm), gegen die Faser geschnitten
- 100 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 50 g Zwiebel, in dünnen Streifen (5 mm)
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm), dann der Länge nach halbiert
- 5 - 8 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Kiwi, geschält, geviertelt
- 35 g Muscovado-Zucker
- 60 g dunkle Sojasauce
- 30 g Sesamöl
- 2 Prisen Pfeffer
Reis und Fertigstellung
- 300 g Langkornreis (parboiled)
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- Sesam zum Servieren
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Kimchi zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 630 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Butter Chicken
50 min
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 godz. 10 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala
45 min