Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Rindfleisch
- 15 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, nach Geschmack und Schärfe
- 2 TL Honig
- 70 g Teriyaki-Sauce
- 20 g Sesamöl
- 30 g Sake
- 20 g Limettensaft
- 20 g Wasser
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Rindfleisch, ohne Knochen, in 3 mm Scheiben (siehe Tipp)
Gedämpfter Reis
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
-
180
g Rundkornreis
veya 180 g Sushi Reis
Rindfleisch Teriyaki
- 10 g Sesamöl
- 250 g Zuckererbsenschoten
- 20 g Wasser
- 6 Frühlingszwiebeln, in Ringen (3 mm)
- Salz, zum Abschmecken
- 1 TL Sesamsamen, geröstet, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3574 kJ / 853 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai-Burger
30min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Teriyaki-Lachs
40min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2u.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min