Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 65.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Bisquick strawberry shortcake
1 Std.
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Crema chiboust
1 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.