Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 65.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Mini éclair ai lamponi
3小时
Cigni alla crema diplomatica
2h
Millefoglie
5óra
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5óra
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3小时 15 分钟
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta foresta nera
3小时
Crema diplomatica
30 min
Bignè con crema pasticcera
3小时