Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Roastbeef
- 12 Scheiben Roastbeef (ca. 120 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Crema di Balsamico
- grobes Meersalz
- bunter Pfeffer, grob geschrotet
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 500 g Rosenkohl
- 600 g Wasser
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian
- 100 g Sahne
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 λεπτ.
Rosenkohlcremesuppe
45min
Wirsing-Käse-Suppe
45min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 λεπτ.
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1hod.
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 λεπτ.
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 λεπτ.
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min