Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Costine in umido
1sa 20 dk
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 godz. 10 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Trippa alla romana
2 godz.
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in rosso con patate
1 godz. 30 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Fegato alla veneziana
35min