Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
veya 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Geflügelaufschnitt
12h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40 min.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1h 10min
Geflügellebercreme
5h 30min
Geflügelfond
1h
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Pintxo Donosti
5min