Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
veya 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Hackfleisch
35 min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Kochsalami
20h 30min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26u. 45min
Fischbrühe
30min
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Champignons mit Hackfleisch
45min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3 godz. 30 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Putenbulette Berliner Art
1 godz. 25 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min