Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

4.8 47 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 raciones

Malzemeler

  • 1400 - 1500 g de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
Adobo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharada de pimienta negra en grano
  • 1 ½ cucharadas de extracto de buey (por ej. Bovril®)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
  • 1 cucharadita de semillas de hinojo (isteğe bağlı)
  • ½ cucharada de sal
  • 50 g de vermut rojo
Salsa de vermut
  • 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 ½ cucharaditas de salvia seca desmenuzada
  • 500 g de vermut rojo
  • 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
  • 300 g de nata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 36.5 g
Kalori 1423 kJ / 340 kcal
Yağ 20.4 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...