Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Schinkenwürfel, roh
- 400 g Champignons, frisch
- 300 g Rindsfond
- 2 Zweige Rosmarin, frisch
- 1 Zweig Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Crevettencurry
35 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Boeuf Bourguignon
2u.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45min
Züri-Gschnätzlets
50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Rindsvoressen
1h 50min