Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.
Klassische Lasagne
2h 5min
Stroganoff
45 min
Coq au vin
2hod.
Lammragout
1hod. 45min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Rindsvoressen
1h 50min