Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pouletcurry
35 Min
Rindsvoressen
1h 50min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Stroganoff
45 Min
Coq au vin
2 Std.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min