Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL pflanzliches Öl
- 350 g Reis
- 1300 g Wasser
- 100 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (3 cm)
- 300 g Spargel, in mundgerechten Stücken
- 150 g grüne Erbsen, frisch oder TK
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut
- 100 g Champignons, frisch, ggf. halbiert oder geviertelt
- 70 g Butter
- 60 g Weizenmehl
-
2
geh. TL Hühnerbouillon Paste
veya 2 Hühnerbouillonwürfel - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcestershire Sauce
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Rahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2480 kJ / 593 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Poulet-Pilaw
45min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Coq au vin
2 Std.
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 Std. 50 Min
Lammragout
1h 45 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1u. 15min