Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleisch Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Lauch, in Ringen
- 15 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 330 g dunkeles Bier
- 1 Stängel Thymian, frisch, Blätter abgezupft
- 1 EL Worcestershire Sauce
-
½
TL Fleischbouillon Paste
veya ½ Fleischbouillonwürfel
Teig und Fertigstellung
- 150 g Weizenmehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Apfel-Pulled-Pork
8h 20 min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 Std. 20 Min
Coq au vin
2 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5 min
Stroganoff
45 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min