Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 21.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Crème brûlée
2h 30min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Sauce Hollandaise
15min
Glasierte Karotten mit Honig
1 godz. 20 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2u. 15min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h