Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 21.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Crevettencurry
35min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 dk
Coq au vin
2 godz.
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Thunfischmousse
10 dk
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.