Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
veya 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Brötchen
1h 40min
Leinsamenbrot
1h 30min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Karotten-Nuss-Brot
2 godz. 10 min