Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
veya 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Hefezopf
2h 20min
Karotten-Nuss-Brot
2h 10 min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Brötchen
1 godz. 40 min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
UrDinkel Brot
11 godz.