Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
veya 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Brötchen
1h 40 min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Leinsamenbrot
1h 30min
UrDinkel Brot
11h
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
St. Galler Bürli
26u. 30min