Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl, weiss
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10sa
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Toastbrot
3h
Landbrot Backhausart
2h
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min